

## **Board of Directors Meeting**

12:00pm	1. Call to Order	_	
12:00pm	2. Member Comments 15 minutes	_	Sandra Enman
12:15pm	3. Safety Drill 5 minutes	_	Paul Lambert
12:20pm	4. Review 12.19.2023 Regular Board Meeting Minutes 5 minutes	Board Action Requested	t
12:25pm	5. Cybersecurity Presentation 60 minutes	_	Belinda Gunnell
1:25pm	6. CEO Report: 2023 Annual Performance Plan 60 minutes	_	Rebecca Towne
2:25pm	7. Break 10 minutes	_	
2:35pm	8. Finn and Gerri Storms 15 minutes	_	Peter Rossi
2:50pm	9. Managers' Reports 30 minutes	_	
3:20pm	10. VEC Mission Statement		Rebecca Towne
3:40pm	11. CEO Assessment 20 minutes	Executive Session	Rebecca Towne
	12. Any Other Business	_	
4:00pm	13. Adjourn	_	
	14. Other Items Scorecard, Board Calendar, Parking Lot		