

Board of Directors Meeting

12:00pm	1. Call to Order		
12:00pm	2. Safety Drill 5 minutes		John Ward
12:05pm	3. Review 03.28.2023 Regular Board Meeting Minutes 5 minutes	Board Action Requested	
12:10pm	4. Review Form 990 15 minutes	Board Action Requested	Caroline Mashia
12:25pm	5. Annual Member Survey Topics 45 minutes		Andrea Cohen
1:10 pm	6. Beat the Peak Program Update 35 minutes		Cyril Brunner
1:45 pm	7. Break 15 minutes		
2:00pm	8. Vegetation Management Update 45 minutes		Sara Packer
2:45pm	9. AMI Next Generation 45 minutes		Cyril Brunner
3:30pm	10. Managers' Reports 30 minutes		
	11. Any Other Business		
	12. Adjourn		
	13. Other Items		

Scorecard, Board Calendar, Parking Lot