

Board of Directors Meeting - April 27, 2021

	, ,		
12:00pm	1. Call to Order		
12:00pm	2. Safety Drill - John Ward 5 minutes		
12:05pm	3. Review 03.30.2021 Regular Board Meeting Minutes 5 minutes	Board Action Requested	
12:10pm	4. Review Form 990 20 minutes	Board Action Requested	Mike Bursell
12:30pm	5. Cyber Security Presentation 30 minutes		Peter Rossi
1:00pm	6. Vegetation Management Presentation 45 minutes		Sara Packer
1:45pm	7. Break 15 minutes		
2:00pm	8. Guest Speaker: Washington Electric Cooperative Topic: Broadband 45 minutes		Patty Richards Barry Bernstein Roger Fox Steve Knowlton
2:45pm	9. Broadband Discussion 15 minutes		Rich Goggin
3:00pm	10. Member Survey 15 minutes		Andrea Cohen
3:15pm	11. Committee Reports - Governance Committee 15 minutes		Ken Hoeppner / Vickie Brown
3:30pm	12. Managers' Reports 30 minutes		
	13. Any Other Business		
	14. Adjourn		

15. Other Items

Scorecard, Board Calendar, Parking Lot