

Board of Directors Meeting

Agenda - August 27, 2024

		_	
12:00pm	1. Call to Order		
12:00pm	2. Safety Drill 5 minutes	-	
12:05pm	3. Review July 30, 2024 Regular Board Meeting Minutes 5 minutes	Board Action Requested	
12:10pm	4. VPP & Grid Orchestration 60 minutes	-	Cyril Brunner
1:10pm	5. Break 10 minutes	-	
1:20pm	6. Strategic Plan Goals Prioritization Process 60 minutes	-	Rebecca Towne
2:20pm	7. Review Board Budget 20 minutes	-	Rich Goggin / Caroline Mashia
2:40pm	8. Red Flag Reporting 20 minutes	-	Sue Bernier
3:00pm	9. Managers' Reports 40 minutes	-	
	10. Any Other Business	-	
	11. Adjourn	-	
	12. Other Items Board Calendar, Parking Lot	-	