

Board of Directors Meeting

12:00pm	1. Call to Order		
12:00pm	2. Safety Drill 5 minutes		Carol Maroni
12:05pm	3. Review 01.30.2024 Regular Board Meeting Minutes	Board Action Requested	
12:10pm	4. CEO 2023 Performance Review 60 minutes	Executive Session	Rebecca Towne
1:10pm	5. Break 15 minutes	_	
1:25pm	6. Net Metering 50 minutes	_	Lisa Morris
2:15pm	7. Communications Committee Report	Board Action Requested	Carol Maroni
2:30pm	8. Board Onsite Training - Topics & Timing 30 minutes	_	Laura Kinney
3:00pm	9. Annual Meeting Planning 15 minutes	_	Andrea Cohen & Laura Kinney
3:15pm	10. Managers' Reports 30 minutes	_	
	11. Any Other Business	_	
	12. Adjourn	_	
	13. Other Items		

Board Calendar, Parking Lot